ENTRANTS I TAPES
AMANIDA MEDITERRÀNIA, MEZCLUM, CEBA, TOMÀQUET, ESPÀRREC, BLAT DE MORO, TONYINA, OLIVES I VINAGRETA
AMANIDA DE POLLASTRE, MEZCLUM, CEBA, TOMÀQUET, POLLASTRE AROMATITZAT, POMA, PASTANAGA, OU I SALSA TÀRTARA
AMANIDA DE MOZZARELA, MEZCLUM, TOMÀQUET EN RODANXES, MOZZARELA, RÚCULA I VINAGRETA DE PESTO
ENSALADA DE MOZZARELA, MEZCLUM, TOMATE EN RODAJAS, MOZZARELA, RÚCULA Y VINAGRETA DE PESTO
CARPACCIO DE VEDELLA DE VEDELLA BRUNA ECOLÒGICA DE LA VALL DE BOI AMB VINAGRETA D’ALFÀBREGA I ENCENALLS DE PARMESÀ
TAULA DE FORMATGES CATALANS (NOVELL MONTBRÚ, ERMESENDA MAS, LES AGULLES MOGENT, MAÓ SEMI, ESPADAN LOS CORRALES, MONTBRU BLAU DE BUFALA)
PERNIL IBÈRIC
NATXOS MEXICANS GRATINATS AMB CARN, “FRIJOLES”, CHEDDAR Y “JALAPEÑOS”
PEBROTS DE PADRÓN
MUSCLOS DE ROCA
CUIXES DE GRANOTA DEL DELTA
CALAMARS NORD-SUD FREGITS A L’ANDALUSA AMB SALSA SUECA
CROQUETES DE PERNIL IBÈRIC
CROQUETES DE BOLETS
BUNYOLS DE BACALLÀ AMB ROMESCO
FARCELLET DE PERNIL AMB FORMATGES
PATATES BRAVES KM. 0 (PATATA VERMELLA DE CAMBRILS AMB PELL I SALSA AMB UN PUNT PICANT)
PA AMB TOMÀQUET
PEIXOS