CARTA MENJAR
CARTA POSTRES
CARTA VINS I BEGUDES

ELS NOSTRES PLATS

AMANIDES / ENSALADAS (P)
ENTRANTS / ENTRANTES (P)
GRATINATS/GRATINADOS (P)
PIZZES DE SEMPRE (P)
- PIZZES ARTESANALS AMB FARINES ECOLÓGIQUES AMB MOZZARELLA, OLIVES NEGRES I ORENGA - PIZZAS ARTESANALES CON HARINAS ECOLÓGICAS CON MOZZARELLA, ACEITUNA NEGRA Y OREGANO.
PIZZES DE LA CASA (P)
- PIZZES ARTESANALS AMB FARINES ECOLÓGIQUES AMB MOZZARELLA, OLIVES NEGRES I ORENGA - PIZZAS ARTESANALES CON HARINAS ECOLÓGICAS CON MOZZARELLA, ACEITUNA NEGRA Y OREGANO.
PASTA SECA (P)
PASTA FRESCA (P)
Pasta d'elaboració propia amb productes ecològics Pasta de elaboración propia con productos ecológicos
CARN / CARNES (P)
PEIX/PESCADO (P)
    • AMANIDES / ENSALADAS (P)

    • Capritxosa

      7.50
      • Una miqueta de verd tonyina
      • Un poco de verde y atún
    • Formatge

      9,50
      • Enciam, poma, confitura de pebrot, parmesà i formatge de cabra gratinat.
      • Lechuga, manzana, confitura de pimiento, parmesano y queso de cabra  gratinado
    • Pollastre

      10.50
      • Enciam, pollastre aromatitzat, poma, salsa tàrtara i ou.
      • Lechuga, pollo aromatizado,manzana, salsa tártara y huevo.
    • Espinacs

      11.00
      • Brots tendres d’espinacs, formatge fresc, xampinyons amb vinagreta de fruits secs i all.
      • Brotes tiernos de espinacas, queso fresco, champis y vinagreta de frutos secos y ajo
    • ENTRANTS / ENTRANTES (P)

    • Calamars

      10.00
      • Calamars planxa amb romesco suau.
      • Calamares plancha con romesco suave
    • Patates Xef

      7.50
      • Patates del xef amb salsa picant.
      • Patatas del xef con salsa picante.
    • Croquetes bacallà

      7.80
      • Croquetes de bacallà amb romesco.
      • Croquetas de bacalao con romesco.
    • Croquetes bolets

      7.80
      • Croquetes de bolets.
      • Croquetas de setas.
    • Burrata

      11.00
      • Burrata amb tomaquets confitats i pesto.
      • Burrata con tomates confitados y pesto.
    • Anxoves

      11.00
      • Anxoves del cantabric sobre coulise de tomàquet.
      • Anchoas del cantabrico sobre coulise de tomate.
    • Musclos

      9.80
      • Musclos al vapor amb aroma de cítrics. 
      • Mejillones al vapor con aroma de cítricos.
    • Farcellet

      11.00
      • Farcellet de pernil amb variació de formatges  i cibolet.
      • Hatillo de jamón serrano con variedad de quesos i cebollino.
    • Carpaccio

      12.50
      • Carpaccio de vedella bruna eco de la Vall de Boi amb oli d’alfàbrega i formatge parmesà.
      • Carpaccio de ternera Bruna eco del Valle de Boi con aceite  de albahaca y queso parmesano.
    • GRATINATS/GRATINADOS (P)

    • Lassanya de carn

      11.00
      • Lasanya amb ragut de vedella
      • Lasaña con ragut de ternera
    • Lassanya verda

      11.00
      • Lasanya amb espinacs, pases i pinyons.
      • Lasaña con espinacas, pasas y piñones.
    • Mixte de lassanyes

      11.50
      • Lasanya amb ragut de vedella i espinacs
      • Lasaña con ragut de ternera y espinacas
    • Canelons

      8.50
      • Canelons de carn gratinats amb parmesà.
      • Canelones de carne gratinados con parmesano.
    • PIZZES DE SEMPRE (P)

      - PIZZES ARTESANALS AMB FARINES ECOLÓGIQUES AMB MOZZARELLA, OLIVES NEGRES I ORENGA - PIZZAS ARTESANALES CON HARINAS ECOLÓGICAS CON MOZZARELLA, ACEITUNA NEGRA Y OREGANO.

    • Mozzarella

      9.00
      • Amb mozzarella i tomaquet 
      • Con mozzarella y tomate
    • Pernil

      9.50
      • Amb pernil dolç
      • Con jamón dulce
    • Cansalada

      10.50
      • Amb pernil dolç i cansalada
      • Con jamón dulce y bacon
    • Romana

      10.50
      • Amb pernil dolç i tonyina
      • Con jamón dulce y atún.
    • Del Nord

      10.50
      • Amb tonyina i ceba
      • Con atún y cebolla
    • Tropical

      11.00
      • Pernil dolç, tonyina i pinya 
      • Jamón dulce, atún
    • Marinera

      13.00
      • Salmó, gambetes, musclos i romesco 
      • Salmón, gambitas, mejillones y romesco.
    • Xampinyons

      9.50
      • Amb xampinyons frescos
      • Con champiñones frescos
    • Capritxosa

      11.00
      11.00
      • Pernil dolç, xampinyons i pebrots
      • Jamón dulce, champiñones y pimientos
    • Quatre Estacions

      11.00
      • Pernil dolç, xampinyons i cors de carxofa
      • Jamón dulce, champiñones y corazones de alcachofa
    • Formatges

      12.50
      • Quatre formatges
      • Cuatro quesos
    • PIZZES DE LA CASA (P)

      - PIZZES ARTESANALS AMB FARINES ECOLÓGIQUES AMB MOZZARELLA, OLIVES NEGRES I ORENGA - PIZZAS ARTESANALES CON HARINAS ECOLÓGICAS CON MOZZARELLA, ACEITUNA NEGRA Y OREGANO.

    • Pulvinar

      12.00
      • Aubergínies, xampinyons i parmesà
      • Berenjenas, champiñones y parmesano
    • Cantàbrica

      13.00
      • Anxova i daus de tomàquet
      • Anchoa y dados de tomate.
    • Gorgonsola

      12.50
      • Formatge gorgonsola i rúcola fresca
      • Queso gorgonzola y rúcula fresca
    • Xoriço

      12.00
      • Amb xoriço ibèric i dàtil 
      • Con chorizo ibérico y dátil.
    • Canetti

      12.50
      • Pollastre, pernil dolç, ceba i ou
      • Pollo, jamón dulce, cebolla y huevo.
    • Serrana

      12.50
      • Pernil salat, poma, tomàquets i parmesà
      • Jamón salado, manzana, tomates y parmesan
    • Vegetariana

      11.00
      •  Amb verdures
      • Con verduras.
    • Tarragona

      14.00
      • Bacallà, romesco, pebrots i alls tendres 
      • Bacalao, romesco, pimientos y ajos tiernos
    • Catalana

      13.00
      • Escalibada i llonganissa
      • Escalivada y longaniza
    • Calzone Picant

      13.50
      • Pernil dolç, tonyina, pebrots,ceba, ou i picant 
      • Jamón dulce, atún, pimientos, cebolla, huevo y picant
    • PASTA SECA (P)

    • Espaguetis

      9.50
    • Macarrons Rigate

      9.50
    • Tria la Salsa / Escoge la Salsa

      • Bolonyesa  (Boloñesa)
      • Almadrava (tonyina, olives negres i tomàquets) (Atún, olivas negras y tomates)
      • Pesto
      • Carbonara
      • Carbonara i Xampinyons (Carbonara y champiñones)
      • Alfàbrega  (daus de tomàquet i un punt d’all) (Albahaca, dados de tomate y un punto deajo)
      • La nostra Arrabiata (romesco picant) (romesco picante)
      • Formatges i fruits secs  (quesos y frutos secos)
      • Verduretes (saltejades amb un punt de soja) (Verduritas salteadas con un punto de soja)
    • PASTA FRESCA (P)

      Pasta d'elaboració propia amb productes ecològics Pasta de elaboración propia con productos ecológicos

    • Tallarines

      12.50
      • Tallarines de pasta fresca a l’ou
      • Tallarines de pasta fresca al huevo
    • Tallarines negres

      13.50
      • Tallarines negres de pasta fresca a l'ou 
      • Tallarines negros de pasta fresca al huevo
    • Raviolis de carn

      14.00
      • Raviolis de pasta fresca, farcits de carn de bou
      • Raviolis de pasta fresca, rellenos de carne de buey
    • Raviolis d'espinacs

      14.00
      • Raviolis de pasta fresca fets a casa farcits d’espinacs
      • Raviolis de pasta fresca hechos en casa rellenos de espinacas
    • Tria la Salsa / Escoge la Salsa

      • Bolonyesa  (Boloñesa)
      • Almadrava (tonyina, olives negres i tomàquets) (Atún, olivas negras y tomates)
      • Pesto
      • Carbonara
      • Carbonara i Xampinyons (Carbonara y champiñones)
      • Alfàbrega  (daus de tomàquet i un punt d’all) (Albahaca, dados de tomate y un punto deajo)
      • La nostra Arrabiata (romesco picant) (romesco picante)
      • Formatges i fruits secs  (quesos y frutos secos)
      • Verduretes (saltejades amb un punt de soja) (Verduritas salteadas con un punto de soja)
    • CARN / CARNES (P)

    • Daus de vedella

      17.00
      • Daus de vedella bruna ecològica de la Vall de Boi amb ruca i parmesà 
      • Dados de ternera morena ecológica de la Vall de Boi con rúcula y parmesano
    • Mitjana de vedella

      500gr 23.00
      700gr 28.50
      • Mitjana de vedella bruna ecològica de la Vall de Boi amb guarnició de temporada
      • Chuleton de ternera bruna ecológica de la Vall de Boi con guarnición de temporada
    • Conill confitat

      12.50
      • Conill confitat amb herbes i xerès
      • Conejo confitado con hierbas y jerez
    • Filet de Porc

      14.50
      • Filet de Porc amb salsa de xampinyons
      • Solomillo de cerdo con salsa de champiñones
    • PEIX/PESCADO (P)

    • Orada

      16.50
      • Orada de 500gr al forn
      • Dorada de 500gr al horno
    • Bacallà

      14.50
      • Bacallà a la musselina d’alls i pebrots
      • Bacalao a la musselina de ajos y pimientos
    • Sípia

      11.50
      • Sípia a la planxa amb romesco 
      • Sepia a la plancha con “romesco”
x

ON ESTEM