ELS NOSTRES PLATS
-
-
AMANIDES / ENSALADAS (P)
-
Capritxosa
7.50- Una miqueta de verd tonyina
- Un poco de verde y atún
-
Formatge
9,50- Enciam, poma, confitura de pebrot, parmesà i formatge de cabra gratinat.
- Lechuga, manzana, confitura de pimiento, parmesano y queso de cabra gratinado
-
Pollastre
10.50- Enciam, pollastre aromatitzat, poma, salsa tàrtara i ou.
- Lechuga, pollo aromatizado,manzana, salsa tártara y huevo.
-
Espinacs
11.00- Brots tendres d’espinacs, formatge fresc, xampinyons amb vinagreta de fruits secs i all.
- Brotes tiernos de espinacas, queso fresco, champis y vinagreta de frutos secos y ajo
-
ENTRANTS / ENTRANTES (P)
-
Calamars
10.00- Calamars planxa amb romesco suau.
- Calamares plancha con romesco suave
-
Patates Xef
7.50- Patates del xef amb salsa picant.
- Patatas del xef con salsa picante.
-
Croquetes bacallà
7.80- Croquetes de bacallà amb romesco.
- Croquetas de bacalao con romesco.
-
Croquetes bolets
7.80- Croquetes de bolets.
- Croquetas de setas.
-
Burrata
11.00- Burrata amb tomaquets confitats i pesto.
- Burrata con tomates confitados y pesto.
-
Anxoves
11.00- Anxoves del cantabric sobre coulise de tomàquet.
- Anchoas del cantabrico sobre coulise de tomate.
-
Musclos
9.80- Musclos al vapor amb aroma de cítrics.
- Mejillones al vapor con aroma de cítricos.
-
Farcellet
11.00- Farcellet de pernil amb variació de formatges i cibolet.
- Hatillo de jamón serrano con variedad de quesos i cebollino.
-
Carpaccio
12.50- Carpaccio de vedella bruna eco de la Vall de Boi amb oli d’alfàbrega i formatge parmesà.
- Carpaccio de ternera Bruna eco del Valle de Boi con aceite de albahaca y queso parmesano.
-
GRATINATS/GRATINADOS (P)
-
Lassanya de carn
11.00- Lasanya amb ragut de vedella
- Lasaña con ragut de ternera
-
Lassanya verda
11.00- Lasanya amb espinacs, pases i pinyons.
- Lasaña con espinacas, pasas y piñones.
-
Mixte de lassanyes
11.50- Lasanya amb ragut de vedella i espinacs
- Lasaña con ragut de ternera y espinacas
-
Canelons
8.50- Canelons de carn gratinats amb parmesà.
- Canelones de carne gratinados con parmesano.
-
PIZZES DE SEMPRE (P)
- PIZZES ARTESANALS AMB FARINES ECOLÓGIQUES AMB MOZZARELLA, OLIVES NEGRES I ORENGA - PIZZAS ARTESANALES CON HARINAS ECOLÓGICAS CON MOZZARELLA, ACEITUNA NEGRA Y OREGANO.
-
Mozzarella
9.00- Amb mozzarella i tomaquet
- Con mozzarella y tomate
-
Pernil
9.50- Amb pernil dolç
- Con jamón dulce
-
Cansalada
10.50- Amb pernil dolç i cansalada
- Con jamón dulce y bacon
-
Romana
10.50- Amb pernil dolç i tonyina
- Con jamón dulce y atún.
-
Del Nord
10.50- Amb tonyina i ceba
- Con atún y cebolla
-
Tropical
11.00- Pernil dolç, tonyina i pinya
- Jamón dulce, atún
-
Marinera
13.00- Salmó, gambetes, musclos i romesco
- Salmón, gambitas, mejillones y romesco.
-
Xampinyons
9.50- Amb xampinyons frescos
- Con champiñones frescos
-
Capritxosa
11.0011.00- Pernil dolç, xampinyons i pebrots
- Jamón dulce, champiñones y pimientos
-
Quatre Estacions
11.00- Pernil dolç, xampinyons i cors de carxofa
- Jamón dulce, champiñones y corazones de alcachofa
-
Formatges
12.50- Quatre formatges
- Cuatro quesos
-
PIZZES DE LA CASA (P)
- PIZZES ARTESANALS AMB FARINES ECOLÓGIQUES AMB MOZZARELLA, OLIVES NEGRES I ORENGA - PIZZAS ARTESANALES CON HARINAS ECOLÓGICAS CON MOZZARELLA, ACEITUNA NEGRA Y OREGANO.
-
Pulvinar
12.00- Aubergínies, xampinyons i parmesà
- Berenjenas, champiñones y parmesano
-
Cantàbrica
13.00- Anxova i daus de tomàquet
- Anchoa y dados de tomate.
-
Gorgonsola
12.50- Formatge gorgonsola i rúcola fresca
- Queso gorgonzola y rúcula fresca
-
Xoriço
12.00- Amb xoriço ibèric i dàtil
- Con chorizo ibérico y dátil.
-
Canetti
12.50- Pollastre, pernil dolç, ceba i ou
- Pollo, jamón dulce, cebolla y huevo.
-
Serrana
12.50- Pernil salat, poma, tomàquets i parmesà
- Jamón salado, manzana, tomates y parmesan
-
Vegetariana
11.00- Amb verdures
- Con verduras.
-
Tarragona
14.00- Bacallà, romesco, pebrots i alls tendres
- Bacalao, romesco, pimientos y ajos tiernos
-
Catalana
13.00- Escalibada i llonganissa
- Escalivada y longaniza
-
Calzone Picant
13.50- Pernil dolç, tonyina, pebrots,ceba, ou i picant
- Jamón dulce, atún, pimientos, cebolla, huevo y picant
-
PASTA SECA (P)
-
Espaguetis
9.50 -
Macarrons Rigate
9.50 -
Tria la Salsa / Escoge la Salsa
- Bolonyesa (Boloñesa)
- Almadrava (tonyina, olives negres i tomàquets) (Atún, olivas negras y tomates)
- Pesto
- Carbonara
- Carbonara i Xampinyons (Carbonara y champiñones)
- Alfàbrega (daus de tomàquet i un punt d’all) (Albahaca, dados de tomate y un punto deajo)
- La nostra Arrabiata (romesco picant) (romesco picante)
- Formatges i fruits secs (quesos y frutos secos)
- Verduretes (saltejades amb un punt de soja) (Verduritas salteadas con un punto de soja)
-
PASTA FRESCA (P)
Pasta d'elaboració propia amb productes ecològics Pasta de elaboración propia con productos ecológicos
-
Tallarines
12.50- Tallarines de pasta fresca a l’ou
- Tallarines de pasta fresca al huevo
-
Tallarines negres
13.50- Tallarines negres de pasta fresca a l'ou
- Tallarines negros de pasta fresca al huevo
-
Raviolis de carn
14.00- Raviolis de pasta fresca, farcits de carn de bou
- Raviolis de pasta fresca, rellenos de carne de buey
-
Raviolis d'espinacs
14.00- Raviolis de pasta fresca fets a casa farcits d’espinacs
- Raviolis de pasta fresca hechos en casa rellenos de espinacas
-
Tria la Salsa / Escoge la Salsa
- Bolonyesa (Boloñesa)
- Almadrava (tonyina, olives negres i tomàquets) (Atún, olivas negras y tomates)
- Pesto
- Carbonara
- Carbonara i Xampinyons (Carbonara y champiñones)
- Alfàbrega (daus de tomàquet i un punt d’all) (Albahaca, dados de tomate y un punto deajo)
- La nostra Arrabiata (romesco picant) (romesco picante)
- Formatges i fruits secs (quesos y frutos secos)
- Verduretes (saltejades amb un punt de soja) (Verduritas salteadas con un punto de soja)
-
CARN / CARNES (P)
-
Daus de vedella
17.00- Daus de vedella bruna ecològica de la Vall de Boi amb ruca i parmesà
- Dados de ternera morena ecológica de la Vall de Boi con rúcula y parmesano
-
Mitjana de vedella
500gr 23.00700gr 28.50- Mitjana de vedella bruna ecològica de la Vall de Boi amb guarnició de temporada
- Chuleton de ternera bruna ecológica de la Vall de Boi con guarnición de temporada
-
Conill confitat
12.50- Conill confitat amb herbes i xerès
- Conejo confitado con hierbas y jerez
-
Filet de Porc
14.50- Filet de Porc amb salsa de xampinyons
- Solomillo de cerdo con salsa de champiñones
-
PEIX/PESCADO (P)
-
Orada
16.50- Orada de 500gr al forn
- Dorada de 500gr al horno
-
Bacallà
14.50- Bacallà a la musselina d’alls i pebrots
- Bacalao a la musselina de ajos y pimientos
-
Sípia
11.50- Sípia a la planxa amb romesco
- Sepia a la plancha con “romesco”
-